Op zoek naar meer informatie?

Bel 075-6162628 of neem contact op.

Feesten

Las Vegas Events 

Las Vegas Events voorziet u van compleet verzorgde arrangementen met verschillende thema’s en de keuze uit een grote en/of kleine sfeervolle ruimte met dansvloer en leuke zitjes.Denk hierbij aan:
  • Bedrijfsfeesten
  • Receptie
  • Trouwen
  • Bruiloftsfeest

Een Disco Party in Las Vegas Zaandam, dé plek om een vrijgezellen- of verjaardagsfeest te vieren. Soms verkleed met Afro pruiken, zonnebrillen, te gekke disco-outfits of gewoon in je spijkerbroek.
Live-entertainment, maar ook een Karaoke- avond behoort tot de mogelijkheden. Of een SalsaParty of Rock & Roll feest met workshop/of dansshow.

Las Vegas Zaandam biedt diverse arrangementen aan in samenwerking met enkele gerenommeerde partners op het gebied van catering en evenementen.
Van een eenvoudig budget verjaardagsfeest met drank, zoutjes & bittergarnituur tot geheel verzorgde partijen met thema's en catering. 

Bijna alles is mogelijk.

Trouwen in Las Vegas

Partycenter Las Vegas, aan de K.Kanstraat 4 te Zaandam, biedt aanstaande bruidsparen de gelegenheid hun burgerlijk huwelijk te laten sluiten en aansluitend een knalfeest te geven, geheel in de sfeer van een 50-er jaren American-Diner.

Vier uw eigen party!

Jarig, geslaagd, afgestudeerd,reünie, jubileum, bedrijfsfeest, schoolfeest, trouwfeest, geboorte of gewoon tijd voor een feestje? Partycenter Las Vegas is de locatie voor uw feest. Kletsen, borrelen, dansen het is aan u.

Zalen Las Vegas

Partycenter Las Vegas heeft twee zalen, die u los van elkaar, maar ook in combinatie, kunt gebruiken in combinatie met een arrangement. Bij partycenter Las Vegas betaalt u geen zaal huur.