Op zoek naar meer informatie?

Bel 075-6162628 of neem contact op.

Blog

Dansschool verhuist naar Wormerveer

 Lees meer..

De Rijdende Rechter in Zaandam

/images/Hoorzitting De Rijdende Rechter Zaandam.jpgVrijdag 17 februari is het KRO-NCRV programma De Rijdende Rechter in Zaandam i.v.m. de opnames van een zaak waarin de vraag centraal staat of een pvc- vloer wel of niet goed gelegd is.
De opnames van de hoorzitting vinden plaats in Partycenter Las Vegas, Klaas Kanstraat 4 in Zaandam. U wordt om 15:45 uur ontvangen in het met een kopje koffie / thee. Om 16:00 uur begint de hoorzitting en deze duurt ongeveer een uur.  Lees meer..

Gratis proeflessen Salsa!

ZAANDAM – Gratis proeflessen Salsa!–

The Latin Salsa Club is al jaren een begrip in Zaandam. Het is er altijd een feestje, of je nu komt voor de wekelijkse lessen Salsa, of op een van de onvergetelijke feestavonden. Lees meer..

Hazes koor Zaandam

Bekijk een filmpje van het Hazes koor Zaandam in Las Vegas Zaandam. Lees meer..

Geslaagde editie Halloween rock ‘n roll/swinging sunday

Het was weer een hele geslaagde  editie Halloween  rock ‘n roll/swinging sunday met DJ rockin daddy-Fabulous Fifties. Jolanda’s verkleedkist bedank voor de mooie outfits en alle gasten voor de hapjes en gezelligheid. En vergeet niet te reserveren voor Oudejaarsavond!

 Lees meer..

’Gewoon Hazes Koor’ oefent in Las Vegas

ZAANDAM Een dergelijke kop doet vermoeden dat het koor op wereldtoernee gaat. In dit geval is dat (nog) niet aan de orde. Lees meer..

Start danslessen

De Salsa danslessen van The Latin Salsa Club zijn alweer begonnen. En aankomende week beginnen de rock ‘n roll en lindyhop danslessen van dansschool Fabulous Fifties ook weer. Lees meer..

Swinging Sunday

Het was erg gezellig in Vegas zondag 25 oktober tijdens Swinging Sunday – rock ‘n roll party met Fabulous Fifties en DJ rockin daddy.
 Lees meer..

​2x Oranjebal

2x Oranjebal Salsa, Kizomba Party met The Latin Salsa Club op zaterdag in Las Vegas en zondag rock ‘n roll met Fabulous Fifties. Allemaal oranje en heel gezellig. Lees meer..

Terras Las Vegas bijna klaar.

Terras bij Las Vegas Zaandam weer stukje verder.; Lees meer..